Jendela Indonesia

Motivate young generation to be success in internet era

Jendela Indonesia guestbook July 1997

Posted by jendelaindonesia pada Februari 24, 2010

Tue Jul 1 04:52:09 1997
FP Tjandra Gunawan
No Comment!!! Tue Jul 1 05:49:47 1997

bakti(bagyo)
this page is really helpful…realy good. Tue Jul 1 21:46:25 1997

AGUS H H
GOOD JOB YOU DID Wed Jul 2 03:34:49 1997

Riva
Tambahin daftar ISP yang ada di Indonesia dong….Ditunggu loh, jangan cuma jadi saran yang ditampungdi… tong sampah aja🙂 Wed Jul 2 04:17:33 1997

Ade Chandra
Business yes-Invest Agriculture Palm Oil 90.000 Ha. Invest Hotel & Tourism USD 25.000.000 Manado Invest LG 200.000.000.000 YEN Invest Crude Oil from Yemen etc are welcome to e-mail address chachamm@hotmail.com Wed Jul 2 04:17:34 1997

Ade Chandra
Business yes-Invest Agriculture Palm Oil 90.000 Ha. Invest Hotel & Tourism USD 25.000.000 Manado Invest LG 200.000.000.000 YEN Invest Crude Oil from Yemen etc are welcome to e-mail address chachamm@hotmail.com Wed Jul 2 04:17:34 1997

Ade Chandra
Business yes-Invest Agriculture Palm Oil 90.000 Ha. Invest Hotel & Tourism USD 25.000.000 Manado Invest LG 200.000.000.000 YEN Invest Crude Oil from Yemen etc are welcome to e-mail address chachamm@hotmail.com Wed Jul 2 04:17:35 1997

Ade Chandra
Business yes-Invest Agriculture Palm Oil 90.000 Ha. Invest Hotel & Tourism USD 25.000.000 Manado Invest LG 200.000.000.000 YEN Invest Crude Oil from Yemen etc are welcome to e-mail address chachamm@hotmail.com Wed Jul 2 11:04:05 1997

B.b
bagussssssssssssssss!!! Wed Jul 2 14:45:43 1997

Danny Leo Lukito
Jendela Indonesia pokoknya ok banget deh!!!!sekalipun gue ada di Indo, tapi gue bisa mendapatkan ilmu lebih dari homepage ini Hidup Indo!!!! Wed Jul 2 22:45:45 1997

Tatsutoshi Maeda
Selama sian sekalian. Kunarkan saya Maeda. Saya tingal di Bekasi, Indonesi dari 11/1996 sampai 3/1997. Sekarang, saya pelang ke Jepang.Tapi saya cinta Jakarta Indonesia banyak dan tidak bisa lupa Jakarta.Maka saya lihat page ini setiap hari.Saya mau tahu Jakarat Indonesia lagi-lagi.Karau anda ada berita menarikperhatikan,minta informasi untuk saya.Hari ini, saya coba kirim mail kesatu saya. Thu Jul 3 01:51:18 1997

julio
Thanks so much for providing a lot of information regarding Indonesia. It is helpfull while I am being far away from the home country. Would anyone like to share any experiences with me ? Thu Jul 3 02:17:28 1997

handoko
bikin tambah menarik dong! Thu Jul 3 06:06:28 1997

muklis
mudah-mudahan akan tambah bagus.silakan ngirim e-mail saya. mesti dibalas Thu Jul 3 12:41:09 1997

Prianggada Indra Tanaya
A good place to start browsing Indonesia …Especially for the news. Success !! Thu Jul 3 18:46:35 1997

aldi
bagi yang tertarik untuk mengunjungi homepagesaya, langsung aja ketik:http://www.public.asu.edu/~alditop/icg494/personal.html.Oh iya,….nice layout, keep up the good work!! Fri Jul 4 00:21:14 1997

vinda
Actually I’m looking for my friend back in primary school. Her name is MIA DARWITA. If anybody out there know anything about her please let me know. If you guys or gals wants to send email please do, I’ll be happy to know more friends. Fri Jul 4 21:29:46 1997

Janri
Boleh lah kau……….JI Sun Jul 6 03:51:47 1997

Johanna Clark
Menarik sekali! Sun Jul 6 15:11:24 1997

Imat Amidjaya
Yang saya hormati Pak Syafedi yang budiman:In the last year or so, every time I am on Jendela Indonesia, I would like to thank you and say that how fortunate Indonesians are to have this service which you have provided. Saya mengucapkan syukur kepada Allah karena telah dikarunia kesempatan mengenal Pak Syafedi Syafei. Terimalah ucapan terimakasih saya ini,Marilah kita saling membantu untuk meneruskan perjua-angan ibadah kita. Wassalam, Imat. Mon Jul 7 05:23:41 1997

Syukry Hadi
Terima kasih Jendela Indonesia. Melalui Homepage ini, Saya bisa dengan mudah menemukan majalah-majalah dan koran-koran dari tanah air. Tue Jul 8 05:59:09 1997

BISYRON WAHYUDI
“JENDELA INDONESIA” IS A REAL WINDOW TO VIEW INDONESIA Tue Jul 8 15:18:13 1997

Irwan Hidajat
Dapat mengikuti perkembangan tanah kelahiran walaupun saya jauh dari tanah air. Puas. Tue Jul 8 23:16:40 1997
Tom Langston
Wed Jul 9 01:06:26 1997

Budiman
Sangat bagus sekali Wed Jul 9 05:58:08 1997

Trimmel Susanti
great ……………. Wed Jul 9 09:41:26 1997

Miguel Xavier GonzalezMiguel Xavier Gonzalez
Your site is verry informative, but I’d likereally like to know how to find Ms. Nadya Hutagalung.The gorgeous Indonesian V.J. forMTV.If you have any info., please send word Wed Jul 9 12:32:58 1997

miki omori
saya mahasiswa jurusan bahasa Indonesia.tetapi di Jepang sangat susah mendapatkamus Indonesia. senang sekali saya bisamendapat itu. Terema kasih. Wed Jul 9 20:07:30 1997

Titie
Sangat bermanfaat sekali, apalagi bagi nggak sempet baca koran dikantor, so masih bisa duduk sambil browsing dari homepage yang ‘NO.1’ ini. Keep it better!! Wed Jul 9 20:27:13 1997

Titie
Coba donk…cicipi Indian food di HAZARA RESTAURANT, cuma ada satu lho di Wahid Hasyim yach!! OK. See you there Wed Jul 9 21:24:46 1997

marina pasaribu
all the best for jendela indonesia Thu Jul 10 01:48:00 1997

miki omori
Thu Jul 10 11:55:22 1997

Purnomo
Sangat menyenangkan bisa menemukan sesuatu yang berbau Indonesia di negeri orang. Thu Jul 10 22:33:16 1997

Yogi Indra Gunawan
Terimakasih.Kalau mau kenalan kirim e-mail aja ke saya Fri Jul 11 03:39:03 1997

Fryatna
Its helpfull line Fri Jul 11 03:42:00 1997

Fryatna
Its helpful line mate! Fri Jul 11 03:51:40 1997

Bonanza Freeman
Put also the way to make Indonesian food donk… Fri Jul 11 03:56:31 1997

Fryandi Taslim
Emang ngebantu banget nih si Jendela Indonesia, helpful aje lo… Sat Jul 12 21:10:12 1997

Alexander J. Wibowo
This page is very useful and helpful for Indonesian Students who need information about Indonesia. Thank you. Sun Jul 13 00:08:37 1997

mirza
oke jack!!!! Sun Jul 13 23:47:31 1997

Anita
Hi! Glad to meet many friends. Send me e-mail to atina@hotmail.comCatch up u later!!! Mon Jul 14 01:47:08 1997

Wawan
i like this pages to lookfor any information i need Tue Jul 15 13:12:13 1997

DOLF LATUMAHINA
Tue Jul 15 13:18:47 1997

DOLF LATUMAHINA
I’ve been over look this collum,sorry. I like your homepage keep develop and make it more attractive I’m sure lots of people should like and appriciat it. Well done ! Wed Jul 16 01:24:30 1997

salim riyanto
jendela indonesia siiippp… laaahh kalo bisa dicantumkan jurnal-jurnal penelitian khususnya dari universitas-universitas yang ada di Indonesia Wed Jul 16 09:29:57 1997

Eduar Muliawan
It’s getting better and better Wed Jul 16 17:28:49 1997

Aaron G. Halim
Sangat banyak jasa kalian, dengan penyuguhan surat kabar dari beberapa daerah termasuk Palembang. Fri Jul 18 02:20:25 1997

Tauchid Pradana
Very very good Sat Jul 19 22:30:01 1997

Dolf Latumahina
no comments for the time being Sun Jul 20 05:17:46 1997

jfasjfajf
jfajf Sun Jul 20 05:32:29 1997

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: